Antena Meniu Search
x

Accident mortal la Suceava! Şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit puternic de un cap de pod

Accident mortal pe drumul județean DJ 208 D, între localitățile Dumbrăveni și Verești. Șoferul nu a adaptat viteza la drumul acoperit cu mâzgă şi polei.

Accident mortal pe drumul județean DJ 208 D, între localitățile Dumbrăveni și Verești. Șoferul unui autoturism Dacia Logan, care nu a adaptat viteza la condițiile unui carosabil acoperit cu mâzgă și polei, iar pe margini cu zăpadă, a pierdut controlul volanului după o depășire.

Circula cu viteză destul de mare, circa 90km/h, după cum a mărturisit chiar el și a părăsit carosabilul pe contrasens, lovindu-se în singurul cap de pod de pe marginea acestui sector de drum.

Unchiul său în vârstă de 68 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta, a decedat în urma impactului, iar șoferul s-a ales cu o fractură de picior și o contuzie cervicală puternică.

Lucrătorii SMURD sosiți la fața locului au trebuit să/l descarcereze pe șofer, însă din nefericire nu au putut să mai facă nimic pentru pasager.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ambii, atât șoferul cât și pasagerul sunt din Vorniceni, judeţul Botoșani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accident mortal la Suceava! Şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit puternic de un cap de pod