Antena Meniu Search
x

Accident mortal la Valea Seacă, în Satu Mare. Imagini cumplite, Audi cu volan pe dreapta distrus complet

Accident mortal la Valea Seacă, în Satu Mare. Imagini cumplite, după ce un Audi cu volan pe dreapta a fost distrus complet.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 03.06.2019, 09:48

Accident mortal la Valea Seacă, în Satu Mare. Imagini cumplite, după ce un Audi cu volan pe dreapta a fost distrus complet.

O persoană a decedat şi alte trei au fost rănite în urma unui accident rutier produs luni dimineaţa în judeţul Satu Mare, fiind solicitat un elicopter SMURD pentru o persoană cu un braţ amputat, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Someş'.

Potrivit sursei citate, în urma unui impact între două autoturisme în localitatea Valea Seacă, comuna Tarna Mare, au rezultat patru victime, din care una încarcerată. Persoana încarcerată a fost scoasă de către pompieri, dar nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată.

Pentru o altă victimă cu membru superior amputat, a fost solicitat un elicopter SMURD de la Târgu Mureş. Toţi ce implicaţi în accident sunt bărbaţi şi au vârste cuprinse între 27 şi 40 de ani.

La faţa locului au intervenit două ambulanţe SMURD (EPA şi TIM), o autospecială a Serviciului de Ambulanţă Judeţean, una pentru descarcerare şi una de stingere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Accident mortal la Valea Seacă, în Satu Mare. Imagini cumplite, Audi cu volan pe dreapta distrus complet