Antena Meniu Search
x

Bolid rupt în două într-un accident înfiorător la Năsăud, șoferul a murit pe loc. „Dumnezeule, unde a forjat-o așa?”

Un accident cumplit a avut loc sâmbătă seară, în orașul Năsăud, unde un BMW cu volan pe dreapta s-a făcut praf după ce a lovit un Golf, echipajele de intervenție găsind la fața locului trei victime, una dintre ele decedată. Atenție, sunt imagini cu impact emoțional.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 24.10.2020, 21:57

  • Accidentul a avut loc sâmbătă seară, în apropiere de Colegiul Național „George Coșbuc” din Năsăud.
  • Un bărbat a murit și alte două persoane au fost rănite în accident.

Potrivit polițiștilor, în accident au fost implicate 2 autoturisme. Din nefericire, unul dintre conducătorii auto, un bărbat de 32 de ani, din Dumitra, a decedat. Alte două persoane, un bărbat și o femeie, pasageri în același autoturism, au fost rănite și transportate la spital.

Celălalt autoturism implicat a fost condus de un tânăr de 19 ani, din Nepos, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Verificările polițiștilor au scos la iveală faptul că șoferul de 32 de ani, mort în accident, avea permisul de conducere anulat.

Toate cele trei victime ale accidentului se aflau în masina din imagine.

Salvatorii au intervenit la fața locului cu un echipaj de descarcerare și două SMURD.

Un tânăr de aproximativ 19 ani și o femeie de 28 de ani, ambii pasageri în autoturismul distrus în accident, au fost preluați de echipajele SMURD și SAJ conștienți, cooperanți și cu politraumatisme.

Ambii au fost transportați la spital.

Pentru aproximativ o oră și jumătate, traficul a fost blocat în zona producerii accidentului, iar polițiștii au deviat circulația pe rute alternative. 

Martorii accidentului spun că, după impact, mașina a ricoșat pe trotuar și a trecut cu viteză prin spațiul îngust dintre o clădire de la marginea șoselei și un stâlp de iluminat public.

„Dumnezeule, da unde o forjat-o așa?”, exclamă un bărbat care a ajuns printre primii la accidentul din Năsăud.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator în Alex Prunean.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Bolid rupt în două într-un accident înfiorător la Năsăud, șoferul a murit pe loc. „Dumnezeule, unde a forjat-o așa?”