Antena Meniu Search
x

Accident mortal la Paşcani, şoferul unui BMW a depăşit pe linie continuă. Un tânăr care circula regulamentar a murit nevinovat

Un accident grav a avut loc la Paşcani, după ce şoferul unui BMW, care circula cu viteză prin oraş, s-a hotărât să depăşească în curbă şi pe linie continuă. A spulberat o maşină Volkswagen care venea din sens opus, şoferul acesteia decedând.

Un accident grav a avut loc la Paşcani, după ce şoferul unui BMW, care circula cu viteză prin oraş, s-a hotărât să depăşească în curbă şi pe linie continuă.

A spulberat o maşină Volkswagen care venea din sens opus, şoferul acesteia decedând, în ciuda eforturilor aproape supraomeneşti ale medicilor SMURD de a-i salva viaţa.

La fața locului au ajuns echipaje de la Poliție, Ambulanță și SMURD. Potrivit poliţiştilor, din primele cercetări se pare că un tânăr aflat la volanul unui BMW,  a depășit în curbă un alt autoturism și a intrat într-un Volkswagen care circula regulamentar.

În urma impactului a rezultat o victimă, șoferul din Volkswagen, în stare critică.

Tânărul a fost resuscitat la fața locului de un medic de pe Ambulanță, însă, din păcate, bărbatul în vârstă de 35 de ani din Pașcani a pierdut lupta cu viața.

Poliţiştii au deschis dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Accident mortal la Paşcani, şoferul unui BMW a depăşit pe linie continuă. Un tânăr care circula regulamentar a murit nevinovat