Antena Meniu Search
x

Accident pe munte, în apropierea Vârfului Postăvaru. O adolescentă din Galaţi a rămas inconștientă, după ce s-a lovit la cap

O adolescentă de 17 ani din judeţul Galaţi a rămas inconştientă, după ce s-a lovit la cap într-o zonă montană. Accidentul a avut loc vineri, în apropierea Vârfului Postăvaru. Fata a a suferit un traumatism cranio-cerebral și este inconștientă, potrivit Mediafax.

de Redactia Observator

la 30.12.2022, 13:24

Adolescenta de 17 ani s-a accidentat grav, a suferit un traumatism cranio-cerebral și este inconstientă

Elicopterul SMURD Brașov a încercat să ajungă la fața locului, dar misiunea a fost întreruptă din cauza condițiilor meteo. Aparatul de zbor a fost nevoit să aterizeze lângă lac, iar echipele Salvamont încearcă să transporte victima până la echipajul aerian.

Ulterior, victima a fost transportată până la baza pârtiei de către salvamontiști. Adolescenta care este din Galați a fost evaluată medical și preluată de către elicopterul SMURD de pe stadionul din Poiana Brașov.

Victima este conștientă și a fost transportată la spital pentru investigatii suplimentare, au precizat reprezentanții ISU Brașov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Accident pe munte, în apropierea Vârfului Postăvaru. O adolescentă din Galaţi a rămas inconștientă, după ce s-a lovit la cap