Antena Meniu Search
x

Un adolescent de 17 ani a murit în maşina condusă de un şofer de 20 de ani beat şi drogat, la Petid, în Bihor

Un adolescent de 17 ani a murit în maşina condusă de un şofer de 20 de ani beat şi drogat, la Petid, în Bihor. O fetiţă de 12 ani era şi ea în autoturismul care a fost străpuns de un parapete de pe marginea drumului.

de Redactia Observator

la 20.02.2019, 10:44

Şoferul era şi beat şi drogat
Un adolescent de 17 ani a murit în maşina condusă de un şofer de 20 de ani beat şi drogat, la Petid, în Bihor - Alesd Online

Un adolescent de 17 ani a murit în maşina condusă de un şofer de 20 de ani beat şi drogat, la Petid, în Bihor. O fetiţă de 12 ani era şi ea în autoturismul care a fost străpuns de un parapete de pe marginea drumului.

Marți, 19 februarie, la ora 14.30, pe drumul comunal 97, la intrarea în localitatea bihoreană Petid, un tânăr de 20 de ani, din comuna Cociuba Mare, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Cărăsău - Petid, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat în coliziune frontală cu parapetul metalic de pe partea stângă a carosabilului, care a străpuns autoturismul prin mijlocul acestuia, autoturismul rulând cu parapetul în interior peste 27 de metri.

În urma accidentului rutier, scrie Aleşd Online, un tânăr de 17 ani, din comuna Cociuba Mare, pasager în autoturism pe scaunul din dreapta față, a murit. De asemenea, conducătorul autoturismului a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital, iar o minoră de 12 ani, din comuna Cociuba Mare, pasageră în autoturism pe bancheta din spate, a suferit leziuni ușoare.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că tânărul de 20 de ani care conducea autoturismul, prezenta o concentrație alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, conducătorul autoturismului a fost testat pentru prezența substanțelor psihoactive în organism, rezultatul fiind pozitiv. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și a prezenței în organism a substanțelor cu efect psihoactiv.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri continuă cercetările pentru documentarea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un adolescent de 17 ani a murit în maşina condusă de un şofer de 20 de ani beat şi drogat, la Petid, în Bihor