Antena Meniu Search
x

O şoferiţă s-a înfipt cu Mercedesul într-o casă, la Ploieşti: "S-a urcat cu roţile pe pat!" (Video)

O şoferiţă s-a înfipt cu un autoturism Mercedes într-o casă, în urma unei coliziuni cu o altă maşină. Accidentul, care putea avea urmări tragice, s-a produs în Ploieşti.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.12.2019, 09:48

Imagini cu maşina Mercedes după ce a intrat în zidul unei case, în Ploieşti
O şoferiţă s-a înfipt cu Mercedesul într-o casă, în Ploieşti - Observator.tv

O şoferiţă s-a înfipt cu un autoturism Mercedes într-o casă, în urma unei coliziuni cu o altă maşină. Accidentul, care putea avea urmări tragice, s-a produs în Ploieşti.

Alarma a fost dată în această dimineaţă. Un apel la 112 anunţa că în Ploieşti, pe strada Băicoi, a avut loc accident rutier în care au fost implicate două maşini, un Mercedes şi un SUV.

Din primele informaţii, se pare că un tânăr în vârstă de 25 de ani care se deplasa la volanul maşinii de teren nu ar fi respectat indicatorul "STOP" amplasat la intersecția străzilor Băicoi cu Inotești, intrând în coliziune cu un alt autoturism, un Mercedes, condus de o femeie. 

Maşina a rupt gardul, a intrat în zidul casei şi s-a urcat cu roţile pe pat

După impact, şoferiţa nu a mai putut controla direcţia maşinii, care a rupt gardul unui imobil, apoi a intrat efectiv în casă.

"Uitaţi, dacă erau fata cu copiii acolo, acum erau morţi. A rupt gardul şi s-a urcat cu roţile pe pat. Noroc că am schimbat contorul de gaz de aici că-l făcea praf!", a declarat proprietara casei. 

Din fericire, în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O şoferiţă s-a înfipt cu Mercedesul într-o casă, la Ploieşti: "S-a urcat cu roţile pe pat!" (Video)