Antena Meniu Search
x

O tânără de 23 de ani și un șofer de 73 de ani au murit într-o mașină distrusă în Buzău, într-un accident

Un grav accident s-a produs pe DN 2, lângă localitatea Poșta Câlnău din Buzău. O tânără de 23 de ani și un șofer de 73 de ani au murit în impactul dintre două mașini. Alte 3 persoane au fost rănite.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 22.09.2019, 00:26

Mașina distrusă în accidentul de pe DN 2 din Buzău
Un accident produs în Buzău, lângă Poșta Câlnău, s-a soldat cu moartea unei tinere de 23 de ani și a unui șofer de 73 de ani - reporterbuzoian.ro

Un grav accident s-a produs pe DN 2, lângă localitatea Poșta Câlnău din Buzău. O tânără de 23 de ani și un șofer de 73 de ani au murit în impactul dintre două mașini. Alte 3 persoane au fost rănite.

Potrivit reporterbuzoian.ro, fata de 23 de ani și șoferul de 73 de ani erau într-o Dacia Break veche, care a ieșit pe DN 2 de pe un drum de câmp, pentru a ajunge pe partea opusă.

Mașina a fost izbită în plin de un Volkswagen Caddy, în care se aflau 3 persoane din orașul Buzău, cu vârstele de 57, 61 și 65 de ani.

În urma impactului, Dacia Break a fost complet distrusă, iar celălalt automobil a fost, de asemenea, grav avariat. Un video filmat imediat după accident poate fi văzut AICI.

Accidentul, soldat cu 2 morți și 3 răniți

Șoferul de 73 de ani, din comuna buzoiană Ziduri, a fost declarat decedat la locul accidentului, după ce medicii s-au zbătut să îl resusciteze. Pasagera de 23 de ani, de asemenea, din comuna Ziduri, a murit ulterior la Spitalul Județean Buzău.

Cele trei persoane din celălalt autoturism au fost rănite și au fost transportate la spital. Anchetatorii spun că, cel mai probabil, neacordarea de prioritate a dus la tragicul accident, produs la aproximativ 2 kilometri de localitatea Poșta Câlnău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O tânără de 23 de ani și un șofer de 73 de ani au murit într-o mașină distrusă în Buzău, într-un accident