Antena Meniu Search
x

Răzvan Ciobanu, o carieră impresionantă, de aproape 25 de ani

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un cumplit accident rutier. Tragedia s-a petrecut la ieşirea din localitatea Săcele, pe drumul spre Năvodari, judeţul Constanţa.

de Redactia Observator

la 29.04.2019, 14:01

Vezi și

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un cumplit accident rutier. Tragedia s-a petrecut la ieşirea din localitatea Săcele, pe drumul spre Năvodari, judeţul Constanţa. Atenție, detalii şi imagini care vă pot afecta emoţional.

Din primele informaţii, se pare că Răzvan Ciobanu ar fi pierdut controlul volanului, astfel că maşina pe care o conducea, un SUV cu mulţi cai putere, s-a izbit violent de mai mulţi copaci.

Impactul a fost atât de puternic, încât medicii, ajunşi la faţa locului, nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Poliţiştii încearcă acum să afle ce s-a întâmplat acolo. 

Răzvan Ciobanu avea 43 de ani şi o carieră impresionantă. Prima prezentare de modă a avut-o la numai 19 ani. Unul dintre cele mai importante evenimente la care a participat a fost expoziţia internaţională The Train, din 2007, organizată la New York.

Doi ani mai târziu, în 2009, a lansat colecția primăvară-vară „Rochia", care conținea nu mai puţin de 70 de rochii de seară. O colecţie care, de altfel, a primit numai laude de la critici.

Creatorul de modă este și printre primii care și-a recunoscut public orientarea sexuală. În ultimele ore, zeci de mesaje de condoleanţe au fost postate pe pagina sa de Facebook, de către prieteni şi apropiaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Răzvan Ciobanu, o carieră impresionantă, de aproape 25 de ani