Antena Meniu Search
x

Localnicii plâng în comuna din care este familia de români implicată în accidentul mortal din Italia: "Pleci pe un drum şi nu ştii dacă mai vii înapoi" (Video)

O tragedie fără margini s-a abătut asupra comunei Petru Rareș din Bistrița-Năsăud. Localnicii au plâns, povestind despre vecinii lor, plecaţi la muncă în Italia cu doar 3 zile înainte. 

De Redactia Observator la 06.06.2020, 17:20
Vezi și

Patru membri ai familiei din Bistriţa au murit în Italia, după ce şoferul maşinii a adormit la volan, pe autostrada A1. Doi dintre copiii familiei şi bunicii lor au murit pe loc în impact, şoferul a scăpat nevătămat, fără vreo zgârietură, spun oamenii, iar soţia lui cu încă doi copii au fost transportaţi la spital în stare gravă.

"Toată comuna trebuie să-i ajutăm. Plecaseră doar de trei zile, la muncă în Italia. Pleci pe un drum şi nu ştii dacă mai vii înapoi", spune cu amărăciune un vecin.

Un alt vecin, cu ochii în lacrimi şi vocea gâtuită de tristeţe, spune că familia plecase în Napoli, la muncă.

"Tragedie mare, nici n-avem cuvinte. Au plecat, ca fiecare om, să muncească, un trai mai bun. Au fost nişte oameni cu care ne-am împăcat foarte bine. În Italia, în Napoli, s-a hotărât să plece toată familia. Au plecat şi sunt plecaţi pentru totdeauna. Au lăsat o durere foarte mare în sufletul tuturor", spune bărbatul, vizibil afectat.

Autorităţile italiene au anunţat sâmbătă că şoferul maşinii a fost arestat.

Citeşte şi: Toţi cei 4 morţi în accidentul din Italia sunt români: bunici şi doi nepoţi. Alţi doi copii şi mama, duşi cu elicopterul la spital (Video) Românul care și-a pierdut 2 copii și părinții în accidentul din Italia a fost arestat. „N-am mai văzut așa ceva!” (Video)

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Localnicii plâng în comuna din care este familia de români implicată în accidentul mortal din Italia: "Pleci pe un drum şi nu ştii dacă mai vii înapoi" (Video)