Antena Meniu Search
x

Accident teribil la Satu Mare, două autobuze implicate şi mai multe victime! Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie (Foto)

Accident teribil în municipiul Satu Mare, cu două autobuze implicate şi mai multe victime. În urma apelului pe 112, mai multe persoane ar fi rănite. 

Accident teribil în municipiul Satu Mare, cu două autobuze implicate şi mai multe victime. În urma apelului pe 112, mai multe persoane ar fi rănite. 

Actualizare ora 09:00 O femeia se află în stare gravă, după ce a ajuns sub roțile autobuzului. Victima a ajuns pe carosabil, proiectată prin geamul autobuzului.

Actualizare ora 08:30 Toate cele 12 persoane care se aflau în cele două autobuzele implicate în accidentul din Satu Mare au fost rănite şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar opt dintre ele au fost transportate la spital, două fiind în stare gravă.

Actualizare ora 08:20 Accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate, declară martorii. Unul dintre şoferi ar fi încercat să intre pe drumul principal fără să acorde prioritate autobuzului cu numere de Cluj.

Pe acelaşi subiect

Actualizare ora 08:15 Un prim bilanţ indică opt răniţi. Una dintre victime este în stare critică după ce a ajuns sub roțile autobuzului. Unul dintre șoferi a fost și el grav rănit și a avut nevoie de intervenția echipelor de descarcerare pentru a putea fi scos afară din autobuz.

Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie.

La fata locului au fost alertate 2 autospeciale de stingere, 3 descarcerare, 1 echipaj de prim ajutor SMURD, 1 unitate de terapie intensiva SMURD si 4 echipaje medicale SAJ.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Accident teribil la Satu Mare, două autobuze implicate şi mai multe victime! Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie (Foto)