Antena Meniu Search
x

Accident la Sfinţeşti, în Teleorman. Doi morţi, într-o maşină care s-a aprins pe şosea (video)

Accident la Sfinţeşti, în Teleorman. Doi morţi au fost găsiţi într-o maşină care s-a aprins pe şosea, după ce a lovit un podeţ.

de Redactia Observator

la 28.02.2019, 14:18

Accident la Sfinţeşti, în Teleorman. Doi morţi au fost găsiţi într-o maşină care s-a aprins pe şosea, după ce a lovit un podeţ.

Accidentul s-a produs în jurul orei 12.00, în zona localității Sfințești, județul Teleorman. Un autoturism a izbit violent un cap de pod, apoi a luat foc.

Bărbatul care se afla la volan și soția acestuia, pasager în mașină, au murit pe loc. Cei doi au fost scoși din mașină de oamenii aflați în zonă, înainte de sosirea forțelor de intervenție.

La scurt timp după impact, autoturismul a luat foc și a ars complet. Pompierii nu au mai putut salva nimic din mașina cuprinsă de flăcări.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Șoferul avea 84 ani, soția avea 79 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accident la Sfinţeşti, în Teleorman. Doi morţi, într-o maşină care s-a aprins pe şosea (video)