Antena Meniu Search
x

Un pieton a murit, iar altul este în stare gravă, după ce un șofer de 76 de ani nu i-ar fi văzut pe trecere

Era trecut de ora 20 când pe Şoseaua Chitilei s-a dat alarma. Un şofer de 76 de ani nu i-ar fi văzut la timp pe cei doi pietoni şi i-ar fi lovit.

de Alexandra Bucuroiu

la 08.09.2020, 10:57

Vezi și
  • Unul dintre ei a rămas prins cu picioarele prin parbriz, iar celălalt a fost aruncat pe asfalt. Impactul a fost fatal pentru unul dintre ei.

Bărbatul a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a fost transportat cu ambulanţa la spitalul Universitar. În schimb, şoferul maşinii este teafăr.

Andra Arsintescu - Brigada Rutieră: În momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Aeroportului a accidentat doi bărbaţi în vârstă de aproximativ 50 de ani. A fost testat conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Vecinii din zonă se plâng că se întâmplă des accidente din cauza trecerilor de pietoni nesamaforizate. Drept dovadă stau indicatoarele puse la pământ pe străzi de şoferi.

Şi la periferia Capitalei a avut loc, noaptea trecută, un accident rutier grav. Şoferul unei maşini ar fi vrut să evite impactul cu un camion care îi ieşise în cale pe bulevardul Biruinţei, iar apoi a intrat pe contrasens, acolo unde s-a izbit frontal de un taxi.

Şoferul din taxi şi cei doi pasageri au avut nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru a putea fi scoşi dintre fiare. Au ajuns la spital cu răni grave.

Poliţiştii au deschis dosar penal de cercetare şi trebuie să stabilească cum s-au produs accidentele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un pieton a murit, iar altul este în stare gravă, după ce un șofer de 76 de ani nu i-ar fi văzut pe trecere