Antena Meniu Search
x

Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod, în Neamţ

Accident violent pe o şosea din judeţul Neamţ! Un bărbat de 67 de ani a murit după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod. Autoturismul a luat foc după impact, iar şoferul a rămas încarcerat.

de Redactia Observator

la 08.06.2020, 11:10

Vezi și
  • Impactul a fost extrem de violent.
  • Bărbatul a rămas captiv înăuntru.

Martorii au reuşit să stingă incendiul până la sosirea pompierilor. Bărbatul a fost scos inconştient din maşină, dar în ciuda manevrelor de resuscitare a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.

Era trecut de ora 21 când şoferul, un bărbat de 67 de ani, a pierdut controlul maşinii. Venea din Roman şi mergea spre Piatra-Neamţ. Era singur în autoturism.

Dimitrie Mocanu, IPJ Neamţ: Pe un segment de drum, într-o curbă uşoară la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un capăt de pod.

Impactul a fost extrem de violent. Bărbatul a rămas captiv înăuntru, iar maşina a luat foc. Când au văzut flăcările, câţiva martori au sărit în ajutor. În tot acest timp, salvatorii erau pe drum.

Eduard Andronache, ISU Neamţ: Am procedat la extragerea acestuia din autovehicul. Persoana, in acel moment, nu era constienta, dar avea functii vitale.

După ce a fost scos din maşină, bărbatul a fost preluat de medicii SMURD, care au început, imediat, manevrele de resuscitare. Au reuşit să-l ţină în viaţă până la spital. La câteva ore însă, a murit. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod, în Neamţ