Antena Meniu Search
x

Accident cumplit pe Șoseaua Petricani din București. Un Audi a fost izbit de un autobuz (Video)

Un accident cumplit s-a produs, marți noapte, pe șoseaua Petricani din București. Un Audi a fost izbit de un autobuz. Sunt cel puțin 3 victime, spun martorii.

Un accident cumplit s-a produs, marți noapte, pe șoseaua Petricani din București. Un Audi a fost izbit de un autobuz. Sunt cel puțin 3 victime, spun martorii.

Actualizare: Din primele informații, accidentul s-ar fi produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo - carosabil umed. Autobuzul STB circula spre Pipera, când mașina Audi, care se deplasa dinspre Pipera spre Colentina, a derapat și a intrat pe contrasens, izbindu-se de autobuz.

Actualizare: Două victime, aflate în mașină, au murit pe loc, suferind leziuni incompatibile cu viața în urma impactului. Este vorba de doi tineri, de aproximativ 30 de ani. Șoferul STB, cu un traumatism cranian cu hemoragie, multiple zgarieturi, este stabil, conștient în momentul de față, însă în stare de șoc. Traficul este blocat pe segmentul Doamna Ghica - Pipera.

În urma accidentului de pe Șoseaua Petricani, atât autobuzul, cât și autoturismul Audi au fost serios avariate.

Deocamdată, nu este clar numărul victimelor. Martorii spun însă că ar fi vorba despre 2 morți și un rănit.

Cauzele accidentului, de asemenea, nu sunt clare.

- stire în curs de actualizare -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Accident cumplit pe Șoseaua Petricani din București. Un Audi a fost izbit de un autobuz (Video)