Antena Meniu Search
x

Accident grav la Suceava! O femeie de 30 de ani a murit, după ce soţul său, băut la volan, a intrat într-un stâlp de pe marginea şoselei

Accident rutier grav la în Suceava! O femeie în vârstă de 30 de ani a murit, iar soţul acesteia, băut la volan, este grav rănit şi a fost transportat la spital.

O femeie de 30 de ani a murit, după ce soţul său, băut la volan, a intrat într-un stâlp de pe marginea şoselei - Sursă: monitorulsv.ro

Accident rutier grav în Suceava, în noaptea de sâmbătă spre duminică. O femeie în vârstă de 30 de ani a murit, iar soţul acesteia, băut la volan, este grav rănit şi a fost transportat la spital. 

Băut la volan, şoferul de 31 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar în zona localităţii Doroteia, a intrat în plin într-un stâlp de iluminat şi s-a răsturnat pe cupolă.

În ciuda manevrelor de resuscitare ale echipajului SMRUD ajuns la faţa locului, femeia, aflată pe scaunul din dreapta şoferului nu a mai avut nicio şansă, medicii constatând decesul, la locul accidentului. 

Şoferul a avut şi el nevoie de îngrijiri medicale, iar etilotestul a arătat 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat şi s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea exactă a alcoolemiei.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz şi s-a deschis dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

Sursă: monitorulsv.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Accident grav la Suceava! O femeie de 30 de ani a murit, după ce soţul său, băut la volan, a intrat într-un stâlp de pe marginea şoselei