Antena Meniu Search
x

Accident cumplit la Tâncăbești cu 7 victime! Intervin 4 ambulanțe SMURD și două echipaje de descarcerare. Imagini dramatice

Un accident grav sa produs, în această seară, la Tâncăbești, la fața locului fiind trimise 4 ambulanțe SMURD și două echipaje de descarcerare.

Un accident grav în care au fost implicate trei mașini s-a produs, în această seară, la Tâncăbești, la fața locului fiind trimise  4 ambulanțe SMURD și două echipaje de descarcerare.

Un autovehicul care se deplasa din direcția București spre Ploiești nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a intrat în coliziune cu o mașină care circula pe banda 1, care, în urma impactului, a fost proiectată pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un alt autovehicul care circula din sens opus. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, 7 persoane sunt implicate în accident. Este vorba despre 5 adulți si 2 copii.

Două dintre cele şapte victime sunt încarcerate, inconştiente.

La faţa locului au ajuns patru ambulanţe SMURD, două autospeciale de stingere şi două echipaje de descarcerare.

Traficul pe DN1 Bucureşti- Ploieşti, în localitatea Tâncăbeşti, este blocat la acestă oră pe sensul către Ploieşti, conform Infotrafic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Accident cumplit la Tâncăbești cu 7 victime! Intervin 4 ambulanțe SMURD și două echipaje de descarcerare. Imagini dramatice