Antena Meniu Search
x

Video Accident teribil în Capitală, surprins de o cameră de bord: Un bărbat, lovit în plin de un tramvai, după ce a sărit gardul de siguranță fără să se asigure, în apropiere de Piața Sudului

Accident teribil în Capitală, pe Calea Văcărești, în apropiere de Piața Sudului, care a fost surprins de o cameră de bord.

de Monica Palade

la 13.10.2021, 21:53

Vezi și

În imagini se vede cum un bărbat se strecoară printre mașinile care așteptau la semafor și trece gardul de siguranță fără să se asigure. Din stânga lui, venea un tramvai care nu a putut să oprească la timp și l-a lovit în plin.

Medicii sosiți la fața locului i-au acordat bărbatului primul ajutor, după care pietonul a fost transportat în stare gravă la spitalul Bagdasar Arseni. Accidentul a avut loc în jurul orei 18.30. Vatmanul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, potrivit informațiilor furnizate de reporterul Observator Bogdan Dinu. 

Ce spun polițiștii

În jurul orei 18:30, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea Văcărești. Conducătorul unui tramvai în vârstă de 47 de ani care se deplasa pe Calea Văcărești către Piața Sudului, în momentul în care a ajuns în apropierea stației de tramvai "Pridvorului", a surprins și accidentat un pieton, bărbat.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul tramvaiului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accident teribil în Capitală, surprins de o cameră de bord: Un bărbat, lovit în plin de un tramvai, după ce a sărit gardul de siguranță fără să se asigure, în apropiere de Piața Sudului