Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident teribil în Tarcău. Două maşini s-au izbit violent şi au ajuns în curţile oamenilor. Un stâlp de beton a fost pus la pământ (video)

Accident teribil în Tarcău. Două maşini s-au izbit violent şi au ajuns în curţile oamenilor. Un stâlp de beton a fost pus la pământ.

de Redactia Observator

la 06.04.2018 , 16:36

Accident teribil în Tarcău. Două maşini s-au izbit violent şi au ajuns în curţile oamenilor. Un stâlp de beton a fost pus la pământ.

Cele două maşini, una dintre ele condusă de o femeie, circulau pe acelaşi sens de mers. Cea din faţă a vrut să schimbe direcţia de mers, iar cea din spate, care venea cu viteză, a izbit-o puternic, proiectând-o într-un gard, în curtea oamenilor.

Maşina care a provocat accidentul a ajuns pe partea cealaltă a carosabilului şi, după ce a rupt un stâlp de beton, a ajuns într-o curte. Şoferiţa a fost scoasă în stare gravă din autoturism, cu descarcerarea. Au existat în celălalt autoturism două victime, care au ieşit singure din maşină, înainte de sosirea salvatorilor.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Accident teribil în Tarcău. Două maşini s-au izbit violent şi au ajuns în curţile oamenilor. Un stâlp de beton a fost pus la pământ (video)