Antena Meniu Search
x

Accident teribil la Satu Mare, după ce o şoferiţă a scăpat maşina de sub control, într-o curbă. Un copilaş de 11 ani este în stare critică (Video)

Un cumplit accident de circulație, soldat cu rănirea gravă a unui copil de numai 11 ani, s-a produs, în această seară, pe o șosea intens circulată din Satu Mare

Accident teribil la Satu Mare, după ce o şoferiţă a scăpat maşina de sub control, într-o curbă. Un copilaş de 11 ani este în stare critică (Video)

Un cumplit accident de circulație, soldat cu rănirea gravă a unui copil de numai 11 ani, s-a produs, în această seară, pe o șosea intens circulată din județul Satu Mare.

Potrivit celor declarate pentru presa locală de purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Alina Ținca, o femeie în vârstă de 39 de ani, din Maramureș, aflându-se la volanul unui autoturism, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, moment în care a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contransens, unde s-a izbit de un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Cluj.

În urma impactului, un copil de numai 11 ani a suferit răni grave. La fața locului s-a deplasat o ambulanță SMURD care, după ce i-a acordat copilului primul ajutor, l-a transportat pe acesta la Spitalul Județean Satu Mare.

Polițiștii sosiți la fața locului au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Accident teribil la Satu Mare, după ce o şoferiţă a scăpat maşina de sub control, într-o curbă. Un copilaş de 11 ani este în stare critică (Video)