Antena Meniu Search
x

ACCIDENT teribil: un adolescent de 15 ani a fost lovit în cap de un indicator rutier doborât de o maşină. În urmă cu o lună, o tânără de 21 de ani, Gianina Spunache, a murit după un accident similar

Un adolescent în vârstă de 15 ani din Ploieşti a ajuns la spital, miercuri, după ce un autoturism care a încercat să evite coliziunea cu un alt autovehicul a ieşit de pe carosabil şi a doborât un indicator rutier, care l-a lovit pe copil în cap.

Un adolescent în vârstă de 15 ani din Ploieşti a ajuns la spital, miercuri, după ce un autoturism care a încercat să evite coliziunea cu un alt autovehicul a ieşit de pe carosabil şi a doborât un indicator rutier, care l-a lovit pe copil în cap.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, accidentul s-a produs miercuri, la intersecţia dintre străzile Snagov şi Bobâlna din Ploieşti.

Poliţiştii au stabilit că un taximetrist a încercat să evite coliziunea cu un alt autoturism şi a tras brusc de volan, iar maşina a ieşit de pe carosabil, doborând un indicator rutier.

Un adolescent de 15 ani care trecea prin zonă a fost rănit după ce indicatorul i-a căzut în cap. Băiatul a fost transportat la spital, iar starea sa nu este gravă.

La sfârşitul anului trecut, o tânără de 21 de ani, Gianina Spunache, a fost lovită mortal în cap de un indicator rutier, rupt de un şofer care a pierdut controlul volanului la Vaslui.

În urma terifiantului accident, Gianina a suferit leziuni craniene "incompatibile cu viaţa", precum şi o eviscerare a creierului, intrând imediat în comă şi ţinută în viaţă cu ajutorul aparatelor.

Tânăra a fost ţinută în viaţă artificial, în comă, o perioadă, cu speranţa că familia va fi de acord cu donarea de organe, pentru a oferi o speranţă la viaţă altor familii disperate ai căror copii poate au nevoie de un transplant.

Gianina Spunache era studentă în ultimul an la Universitatea de Artă și Design din Cluj şi a fost cu o bursă de studii în Italia. Ultimul mesaj postat de tânăra de 21 de ani pe Facebook pe 29 decembrie sunt câteva versuri din poezia ”Decembre”, a lui George Bacovia: ”Eu nu mă mai duc azi acasă...Potop e-napoi şi nainte, Te uită cum ninge decembre...Nu râde... citeşte nainte”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » ACCIDENT teribil: un adolescent de 15 ani a fost lovit în cap de un indicator rutier doborât de o maşină. În urmă cu o lună, o tânără de 21 de ani, Gianina Spunache, a murit după un accident similar