Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident tragic la Iași în urmă cu puțin timp! O fetiţă de doi ani a ajuns în comă la spital, după ce a căzut de la etajul 3 al unui bloc

O fetiţă în vârstă de doi ani a fost dusă în comă la spital, miercuri seară, după ce a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Iași.

de Redactia Observator

la 22.11.2017 , 20:47

O fetiţă în vârstă de doi ani a fost dusă în comă la spital, miercuri seară, după ce a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Iași.

Incidentul s-a petrecut pe bulevardul Chimiei, când fetiţa a căzut de le etajul trei al blocului unde locuia împreună cu părinţii. La faţa locului a sosit un echipaj al Ambulanţei Iaşi, copilul fiind găsit în stare de inconştienţă.

"Echipajul medical a găsit o fetiţă în vârstă de doi ani, inconştientă, în stare de şoc traumatic, cu fractură craniană, plăgi tăiate la nivelul feţei şi abdomenului, dar şi fractură antebraţ stâng. Pacienta a fost transportată în comă de gradele doi-trei la spitalul de copii Sfânta Maria din Iaşi pentru investigaţii de specialitate", a declarat Nicolai Pralea, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Iasi.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a căzut fetiţa.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Accident tragic la Iași în urmă cu puțin timp! O fetiţă de doi ani a ajuns în comă la spital, după ce a căzut de la etajul 3 al unui bloc