Antena Meniu Search
x

Accident tras la indigo, pe o pârtie din Alba. O tânără de 18 ani s-a răsturnat cu ATV-ul în acelaşi loc unde, acum 3 săptămâni, o alta a fost grav rănită

O tânără de 18 ani a fost preluată, sâmbătă, de salvamontiști, după un accident cu ATV-ul, pe pârtia Vârtop-Arieşeni din Alba. În aceeași zonă, în urmă cu trei săptămâni a avut loc un alt accident grav cu un ATV.

de Redactia Observator

la 11.03.2023, 16:03

Accident cu ATV-ul, pe o pârtie din Alba
Accident cu ATV-ul, pe o pârtie din Alba - Salvamont

Salvatorii montani au fost din nou solicitați să intervină în cazul unei tinere în vârstă de 18 ani din Arad, victimă a unui accident cu ATV-ul. Salvamontiștii din Alba, sprijiniți de cei din Bihor, au observat ATV-ul răsturnat pe marginea drumului, iar fata întinsă pe carosabil. Salvatorii au asigurat zona, au evaluat victima și au acordat primul ajutor. De asemenea, tânăra a fost izolată contra temperaturilor scăzute și a ploii, până la sosirea unui echipaj al Ambulanței, pentru transportul victimei la spital.

Accident cu ATV-ul, pe aceeaşi pârtie din Alba

În urmă cu trei săptămâni, o tânără de 21 de ani a făcut accident cu ATV-ul pe aceeași pârtie și a fost dusă cu elicopterul SMURD la spitalul din Oradea. Fata a fost rănită grav.

"Salvamont Alba dorește să supună din nou atenției problema portului căștii de protecție, atât pe pârtiile de schi, cât și pe vehiculele de tipul snowmobil sau ATV, întrucât se constată o creștere a incidenței accidentelor cu urmări majore asupra integrităţii utilizatorilor", au transmis atunci salvamontișii din Alba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Accident tras la indigo, pe o pârtie din Alba. O tânără de 18 ani s-a răsturnat cu ATV-ul în acelaşi loc unde, acum 3 săptămâni, o alta a fost grav rănită