Antena Meniu Search
x

Bărbat găsit fără viață în parbrizul unui Logan, în Tulcea. Mergea pe șosea când a fost lovit în plin

Accident grav în Tulcea. Un bărbat din Murighiol și-a găsit sfârșitul în parbrizul unui Logan, în această seară, pe Drumul Județean 222. Mergea pe carosabil atunci când a fost lovit puternic de un șofer ce venea din Prahova.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 25.09.2020, 22:41

  • Echipajele de urgență au găsit victima încarcerată în parbriz
  • Paramedicii nu au mai putut decât să constate decesul
  • Cele mai importante știri ale zilei, la Observatorul orei 19

Accidentul s-a produs între localitățile Tulcea și Agighiol, în jurul orei 20:00. Pompierii tulceni l-au găsit pe bărbatul de 58 de ani în parbrizul mașinii marca Logan, însă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Rănile erau incompatibile cu viața.

Bărbat accidentat mortal în Tulcea

"În jurul orei 20:20, Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină pentru descarcerarea victimei unui accident rutier produs pe DJ 222 între localitățile Tulcea și Agighiol. La locul intervenției s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de descarcerare grea, unde au găsit o persoană de sex masculin încarcerată în parbrizul unui autoturism.  Pompierii au procedat la extragerea victimei, dar din nefericire, aceasta prezenta semne incompatibile cu viața, decesul fiind pronunțat de echipajul Serviciului Județean de Ambulanță aflat la fața locului", a anunțat ISU Tulcea.

Polițiștii sosiți la fața locului l-au testat pe șoferul de 30 de ani, însă acesta nu consumase băuturi alcoolice.

Accident Tulcea

"La data de 25 septembrie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ222. Din primele verificări a rezultat faptul ca un bărbat de 30 de ani, din județul Prahova, în timp ce conducea un auto pe DJ222 ( Tulcea-Agighiol) a accidentat un bărbat de 58 de ani, din Murighiol, care se deplasa pe partea carosabila. În urma accidentului a rezultat decesul pietonului. Conducatorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, polițiștii au intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", au transmis reprezentanții IPJ Tulcea.

Cercetarile continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

*acest articol a fost scris cu ajutorul informațiilor transmise de corespondentul Observator Andreea Filip.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bărbat găsit fără viață în parbrizul unui Logan, în Tulcea. Mergea pe șosea când a fost lovit în plin