Antena Meniu Search
x

Șofer mort la câțiva pași de o mănăstire, după ce a zburat cu mașina de pe șosea și s-a înfipt într-un copac, la Tulcea

Șoferul de 64 de ani a fost găsit mort în mașină, încarcerat, după ce e a zburat cu mașina de pe șosea și s-a înfipt într-un copac de la marginea drumului DN 22 (E 87) la intersecția cu drumul către mănăstirea Saon.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.08.2020, 07:26

  • Victima a necesitat intervenția echipajului de descarcerare, dar din nefericire prezenta semne incompatibile cu viața.
  • Bărbatul de 64 de ani era singur în mașină la momentul producerii accidentului.

8 pompieri de la Detașamentul de pompieri Tulcea au intervenit cu 1 autospecială de descarcerare grea și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă.

”În accident a fost implicat un autoturism, în care se afla doar conducătorul auto în vârstă de 64 de ani”, anunță ISU Tulcea.

Victima a necesitat intervenția echipajului de descarcerare, dar din nefericire prezenta semne incompatibile cu viața, echipajul SAJ prezent la locul evenimentului a pronunțat decesul.

Soferul a murit pe loc în accident

Potrivit Biroului de presă al IPJ Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe DN22-E87 ( pe sensul de mers Tulcea-Galați ), într-o curbă șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un copac.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Șofer mort la câțiva pași de o mănăstire, după ce a zburat cu mașina de pe șosea și s-a înfipt într-un copac, la Tulcea