Antena Meniu Search
x

Cinci oameni au murit striviți de un TIR, la Vadu Moldovei, în Suceava

Un grav accident s-a produs la Vadu Moldovei, în Județul Suceava, în noaptea de sâmbătă spre duminică. 5 oameni au murit într-o mașină strivită de un TIR.

Un grav accident s-a produs la Vadu Moldovei, în Județul Suceava, în noaptea de sâmbătă spre duminică. 5 oameni au murit într-o mașină strivită de un TIR.

Accidentul a avut loc în jurul orei 3 dimineața. Echipele de intervenție au fost alertate că o mașină a fost strivită de un TIR, în apropierea comunei Vadu Moldovei din județul Suceava.

Accident produs într-o curbă din zona Vadu Moldovei

Pompierii din Fălticeni au intervenit cu o ambulanță SMURD și cu o autospecială de descarcerare. Două echipaje de la serviciul de ambulanță, de asemenea, au intervenit.

Salvatorii au găsit însă un peisaj teribil la locul accidentului. Mașina în care se aflau 5 oameni a fost complet strivită de TIR-ul care era înmatriculat în Turcia. Nimeni dintre cei 5 aflați în automobil nu a supraviețuit.

Cabina TIR-ului distrusă de impactul cu mașina

Trupurile neînsuflețite au fost scoase de sub TIR în urma operațiunii de descarcerare. Cauzele accidentului sunt, deocamdată, neclare. Primele imagini arată însă că tragedia s-a produs într-o curbă din zona Vadu Moldovei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
În Polonia, Legea îi obligă pe dezvoltatori să planteze arbori pentru fiecare aviz de construcţie. România ar trebui să preia acest model?
Observator » Evenimente » Cinci oameni au murit striviți de un TIR, la Vadu Moldovei, în Suceava