Antena Meniu Search
x

Accident mortal la Veneţia de Jos, în Braşov. Imagini groaznice de la locul impactului frontal între două autoturisme în care erau trei oameni (video)

Accident mortal la Veneţia de Jos, în Braşov, acolo unde au fost surprinse imagini groaznice de la locul impactului frontal între două autoturisme.

Accident mortal la Veneţia de Jos, în Braşov, acolo unde au fost surprinse imagini groaznice de la locul impactului frontal între două autoturisme.

O persoană a murit şi alte două au fost rănite, joi, într-un accident produs pe DN 1S, între localităţile Părău şi Veneţia de Jos, judeţul Braşov, fiind implicate două autoturisme. Echipajul de descarcerare intervine pentru scoaterea persoanei decedate din maşină, iar circulaţia este oprită.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, accidentul a avut loc la ieşirea din Părău către Veneţia de Jos, acolo intervenind Detaşamentul Făgăraş, cu un echipaj de descarcerare şi unul SMURD.

În urma accidentului, o persoană a murit, fiind încarcerată, astfel că se intervine pentru scoaterea acesteia din maşină. Alte două persoane sunt rănite, arată ISU Braşov.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, din cauza accidentului, circulaţia este oprită pe DN 1S, între localităţile Părău şi Veneţia de Jos. Conform aceleiaşi surse, accidentul, în care au fost implicate două autoturisme, s-a produs în urma depăşiri neregulamentare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accident mortal la Veneţia de Jos, în Braşov. Imagini groaznice de la locul impactului frontal între două autoturisme în care erau trei oameni (video)