Antena Meniu Search
x

Două surori din Iaşi, 4 şi 5 ani, pe patul de moarte. Maşina în care erau cu mama lor şi iubitul ei, lovită de tren: "El a vrut să le omoare!"

Două surori din Iaşi, de 4 şi 5 ani, sunt pe patul de moarte, după ce maşina în care erau cu mama lor şi iubitul acesteia a fost lovită de tren. Accidentul de la Vlădeni, din Iaşi, nu e de fapt un accident, susţine bunicul matern al Deliei şi al Maiei: "El a vrut să le omoare!"

Două surori din Iaşi, de 4 şi 5 ani, sunt pe patul de moarte, după ce maşina în care erau cu mama lor şi iubitul acesteia a fost lovită de tren. Accidentul de la Vlădeni, din Iaşi, nu e de fapt un accident, susţine bunicul matern al Deliei şi al Maiei: "El a vrut să le omoare!"

Accidentul teribil a avut loc marţi seara, la o trecere de cale ferată din Vlădeni. Un autoturism înmatriculat în Spania a fost surprins pe trecerea de cale ferată şi luat în plin de tren. În maşină erau Delia şi Maia, împreună mama lor, Mădă, şi Costin, iubitul ei.

Cei doi nu sunt căsătoriţi şi se pare că relaţiile dintre ei nu erau cele mai bune. Bunicul matern al micuţelor susţine că bărbatul a vrut să se omoare şi să moară odată cu el şi nepoţelele lui, alături de cea care le-a dat viaţă. Tânăra de nici 22 de ani este din Bârnova, judetul Iași. 

Tânăra mămică era într-o relație  de aproximativ 3 ani cu bărbatul care se afla la volanul mașinii. Se pare că acesta lucra că șofer de tir și este de origine din judetul Constanta. Acesta s-ar fi întors ieri de la muncă din strainatate şi, după cum spune tatăl femeii, s-ar fi întâlnit cu aceasta și cu fetițele în oraș, pentru a merge la plimbare. 

Ajuns la trecerea la nivel cu calea ferata bărbatul nu ar fi oprit și autoturismul a fost lovit în plin de tren. Toți cei patru au ajuns în stare gravă la spital. Una dintre fetițe și mama acesteia sunt în comă. Bărbatul este și el grav rănit. 

Tatăl femeii spune că acesta era foarte gelos și că o punea mereu să arata prin poze unde este și cu vine vorbește. Deși aveau gânduri de căsătorie, tatăl acesteia spune că se gândește că e posibil ca bărbatul de 25 de ani, mânat de gelozie și de frica de a o pierde, să fi vrut să se sinucidă și să o omoare și pe ea. 

Familia este devastata. Mama Mădălinei, care era la muncă în Italia, se întoarce acum acasă pentru a fi alaturi de fiica sa. Mădălina este fiica mijlocie a familiei și peste doar câteva zile urmează să împlinească 22 de ani.

Și bărbatul își serbase de curând ziua de naștere. Medicii încearcă acum să le salveze viețile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Două surori din Iaşi, 4 şi 5 ani, pe patul de moarte. Maşina în care erau cu mama lor şi iubitul ei, lovită de tren: "El a vrut să le omoare!"