Antena Meniu Search
x

Accidentele soldate cu 5 morţi în Suceava s-au produs la doar câteva ore unul de celălalt

Noapte neagră pe şoselele din Suceava. Cinci oameni au murit în două accidente rutiere, la interval de doar trei ore. Pentru doi soţi, neatenţia s-a dovedit fatală. Au ieşit cu căruţa de pe un drum secundar fără să se asigure şi au fost izbiţi în plin de un autocar.

Vezi și

Noapte neagră pe şoselele din Suceava. Cinci oameni au murit în două accidente rutiere, la interval de doar trei ore. Pentru doi soţi, neatenţia s-a dovedit fatală. Au ieşit cu căruţa de pe un drum secundar fără să se asigure şi au fost izbiţi în plin de un autocar. La scurt timp, echipele de salvatori au fost chemate de urgenţă la un alt accident mortal. De data aceasta, trei tineri au pierit sub caroseria maşinii răsturnate cu care mergeau. Se pare că şoferul era băut şi mergea cu viteză foarte mare. 

Drumul european E58, aproape de intrarea în municipiul Suceava. Un peisaj macabru. Un atelaj este distrus, zeci de baloţi de paie sunt împrăştiaţi pe şosea, iar printre resturi - trupurile neînsufleţite a două persoane. Erau soţ şi soţie, iar martorii povestesc că s-au aruncat pur şi simplu în faţa autocarului. 

28 de oameni, pasageri în autocar, au privit îngroziţi momentul în care atelajul condus de bărbat a ieşit cu viteză mare de pe un drum secundar în calea lor. Şoferul nu a putut face nimic să evite impactul.

Cei doi soţi aveau 41, respectiv 47 de ani. La sosirea echipajelor de la ambulanţă, amândoi erau în stop cardio respirator. Aproape o oră s-au chinuit medicii să-i readucă la viaţă. În zadar. În mai puţin de trei ore, salvatorii erau solicitaţi la un alt accident rutier, de data aceasta pe o stradă din municipiul Suceava. Aici au găsit o maşină distrusă, iar în epavă captive trei persoane. 

Martorii povestesc că cei trei tineri de la bord ar fi băut, înainte de a pleca la plimbare cu maşina. Poliţiştii au deschis o acnhetă şi urmează să stabilească exact ce s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accidentele soldate cu 5 morţi în Suceava s-au produs la doar câteva ore unul de celălalt