Meniu
Search
x

Update Accidentul cu ambulanța SMURD de la Brăila, surprins de camere. Autospeciala s-a rostogolit de câteva ori pe șosea

Accidentul cu ambulanța SMURD de la Brăila a fost surprins de camerele de supraveghere din zona. În imagini se vede cum autospeciala SMURD se rostogolește de câteva ori după impactul cu un Volkswagen care nu i-a acordat prioritate.

De Ana Maria Ghiarasim la 13.02.2021, 18:44
Imagini cu accidentul de la Braila Vezi și

Ambulanta, în care erau 3 paramedici, se îndrepta spre un caz. In autoturism se aflau, alături de soferiță, 3 copii. 

Accidentul s-a petrecut in municipiu, la intersecția străzilor Grivița și Școlilor. Ambulanța SMURD s-a răsturnat dupa ce a fost lovită în plin de autoturismul condus de femeie.

Femeia a povestit imediat după accident că a intrat pe culoarea verde a semaforului în intersecție și că nu a auzit ambulanța venind.

Echipajul de pe ambulanță a fost rănit

In ambulanță se aflau 3 paramedici iar în autoturism șoferița și 3 copii. Echipajul de pe ambulanța SMURD a fost evaluat de medicul de pe ambulanța SAJ. Cei doi paramedici de pe SMURD au fost duși la spital pentru îngrijiri medicale.

În mașina care a lovit ambulanța erau trei copii și o femeie, niciunul neavând probleme medicale.

IPJ Brăila: Ambulanța nu avea pornite semnalele luminoase

IPJ Brăila anunță că, în jurul orelor 15.00, polițiștii au fost sesizati despre faptul că șoferul unei autospeciale S.M.U.R.D.  în vârstă de 45 de ani, din municipiul Brăila, în timp ce se deplasa pe str. Școlilor către B-dul Dorobanților, ar fi pătruns în intersecția cu str. Grivița fără a avea pornite semnalele luminoase, fiind acroșat de către un autovehicul condus de o femeie in vârstă de 44 de ani, din municipiul Brăila, autospeciala S.M.U.R.D. răsturnându-se pe carosabil.

În urma accidentului a rezultat vătămarea a doi bărbați, pasageri ai autospecialei, unul în vârstă de 39 de ani și celălalt în vârstă de 51 de ani, ambii din municipiul Brăila, victimele fiind transportate la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

În autoturism se mai aflau și trei minori, doua fete ambele în vârstă de 15 ani și un băiat în vârstă de 8 ani, care nu au suferit vătămări corporale.   

Autospeciala S.M.U.R.D. nu transporta civili.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. 

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Radu Spoeală.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Accidentul cu ambulanța SMURD de la Brăila, surprins de camere. Autospeciala s-a rostogolit de câteva ori pe șosea