Antena Meniu Search
x

Video Accidentul din Bacău, în care a fost implicat un angajat ISU, surprins de o cameră de supraveghere. Bărbatul a fost lovit chiar sub ochii soţiei şi nepotului

Un bărbat de 49 de ani a murit sub ochii soţiei şi nepotului în vârstă de 5 ani, după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni de un pompier angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea. Accidentul a avut loc în localitatea Filipeşti din judeţul Bacău.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 30.08.2022, 13:22

Vezi și

Angajatul ISU se afla la volanul maşinii de serviciu. Impactul a fost atât de puternic încât victima a fost aruncată la zeci de metri de trecerea de pietoni, iar mașina de pompieri nu s-a putut opri decât după ce a parcurs alte câteva sute de metri. Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere.

A murit sub ochii soţiei şi nepotului

Bărbatul de 49 de ani fusese la cumpărături împreună cu soţia şi nepotul de cinci ani, în centrul comunei Filipeşti. La un moment dat, a încercat să traverseze strada regulamentar pe trecere, care traversează E85.

Se vede pe imagini cum bărbatul stă la trecere şi se asigură timp de aproape 2 minute. Şoferii nu doar că nu încetinesc, nici nu opresc ca el să poată trece. Pe cealaltă parte îl aşteaptă soţia şi nepotul său. Din păcate, când a fugit pe trecere a fost lovit în plin.

În maşină se aflau 2 pompieri care veneau din misiune, aveau semnalele luminoase aprinse, dar martorii spun că nu şi cele acustice. Cei de la ISU Vrancea nu au oferit informaţii, dar a fost deschis un dosar penal în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Accidentul din Bacău, în care a fost implicat un angajat ISU, surprins de o cameră de supraveghere. Bărbatul a fost lovit chiar sub ochii soţiei şi nepotului