Antena Meniu Search
x

Video Accidentul mortal din Timișoara a fost filmat. Momentul în care motociclistul este lovit în plin și proiectat în parapetele din beton

Un motociclist de 45 de ani a murit seara trecută, în urma unui grav accident produs pe DN6, la intrarea în Timișoara. Momentul impactulului a fost filmat de camera de bord a autoturismului care l-a lovit în plin pe motociclist.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.11.2020, 14:45

Accidentul mortal din Timișoara a fost fillmat. Un motociclist a sfârșit pe loc, proiectat într-un parapete din beton Vezi și
  • Motociclistul în vârstă de 45 de ani a fost proiectat în parapetele de beton, la intrare în oraşul Timişoara.
  • Momentul impactului a fost filmat.

Motociclistul de deplasa pe prima bandă, dinspre Lugoj spre Timișoara, când, la un moment dat, din neatenție, a trecut brusc pe banda a doua, intrând în coliziune cu o mașină care circula regulamentar, în aceeași direcție.

Accidentul s-a produs sâmbătă seară.

Șoferul de 42 de ani, angajat al Serviciul de Ambulanţă Timiş, nu a mai putut evita impactul, motociclistul fiind aruncat într-un parapete din beton aflat pe marginea drumului.

Bărbatul de 45 de ani a murit pe loc.

Impactul a fost unul extrem de violent, medicii ajunși la fața locului găsind victima decapitată.

"Pe DN 6 dinspre Lugoj spre Timișoara a avut loc un accident între un autoturism și un motociclist.

Motociclistul în vârstă de 45 de ani se deplasa pe DN6,pe banda 1, dinspre Lugoj spre Timișoara, iar la un moment dat a trecut pe banda 2 și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un barbat de 42 de ani.

În urma impactului, motociclistul a decedat", au transmis reprezentan'ii IPJ Timiș.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cauzele care au dus la producerea tragediei.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Iulia Dumitrașcu -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accidentul mortal din Timișoara a fost filmat. Momentul în care motociclistul este lovit în plin și proiectat în parapetele din beton