Antena Meniu Search
x

”Acest om este un erou”

Recordul prezentatorului care a reușit să stea în direct timp de 37 de ore și 11 minute în cel mai lung buletin meteo din lume a fost semnalat pe cunoscutul site 9gag.com

Recordul prezentatorului care a reușit să stea în direct timp de 37 de ore și 11 minute în cel mai lung buletin meteo din lume a fost semnalat pe cunoscutul site 9gag.com.  

”Acest om este un erou”, scrie celebrul site 9gag.com despre demersul lui Daniel Osmanovici și al echipei Observator de la Antena 1, ”Maraton pentru Kassandra”. Recordul prezentatorului care a reușit să stea în direct timp de 37 de ore și 11 minute în cel mai lung buletin meteo din lume a fost semnalat pe cunoscutul site, care prezintă cazul Kassandrei și reușita echipei Observator de a o trimite pe micuță în Franța, la operația cu numărul 37, precum și performanța lui Daniel de a prezenta cel mai lung buletin meteo din lume.

Începând cu 29 noiembrie, ora 6 dimineața, Daniel Osmanovici a intrat în direct unde a și rămas timp de 37 de ore, mânat de dorința de a o ajuta pe Kassandra la cea de-a 37-a operație, pe care urmează să o facă la Paris. ”Am reușit să stau 37 de ore si 11 minute în direct, secundele nu mai contează. Și DA, a fost mai greu decât m-am așteptat, pentru că a sta treaz poate nu e greu, dar să stai treaz și să vorbești coerent e greu. Au fost câteva ”secunde dificile”, am avut oameni care m-au susținut cu toate forțele lor, dar cel mai important a fost zâmbetul Kassandrei și cel al fetiței mele, Tea”, spunea prezentatorul de la Observator imediat după ce a încheiat maratonul. 37 de ore de direct, 73 de invitați și donatii estimate la 120.000 de Euro, toate acestea au făcut din Campania ”Maraton pentru Kassandra” un demers fără precedent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » ”Acest om este un erou”