Antena Meniu Search
x

Acoperișul unui motel din Arad, făcut scrum de un incendiu puternic. Ca prin minune, nimeni nu era înăuntru când flăcările au cuprins clădirea

Clipe de panică în Arad, după ce un incendiu puternic a izbucnit la acoperişul unui motel din localitatea Socodor. Din fericire, numeni nu se afla în interior în momentul în care flăcările au pus stăpânire pe clădire. 

de Redactia Observator

la 23.05.2023, 20:18

Motelul al cărui acoperiş a fost cuprins de flăcări se află în apropierea unei săli de evenimente.

”Incendiul se manifestă la un motel situat în imediata proximitate a sălii de evenimente. Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 900 de metri pătraţi. Pentru optimizarea misiunii de răspuns, în sprijinul forţelor prezente intervin şi pompierii militari ai Detaşamentului Arad cu două autospeciale de stingere”, a transmis ISU Arad.

În interiorul clădirii nu se afla nicio persoană la momentul izbucnirii incendiului

În interiorul clădirii nu se afla nicio persoană la momentul izbucnirii incendiului. După ce va fi lichidat incendiul, pompierii vor stabili de la ce a pornit acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Acoperișul unui motel din Arad, făcut scrum de un incendiu puternic. Ca prin minune, nimeni nu era înăuntru când flăcările au cuprins clădirea