Antena Meniu Search
x

Video Colegii de scenă deplâng moartea lui Bogdan Stanoevici. Activist anti-mască, actorul a murit după ce s-a infectat cu coronavirus

Cunoscutul actor Bogdan Stanoevici, fost candidat la Preşedinţia României, a încetat din viaţă astăzi într-un spital din Bucureşti. Bogdan Stanoevici era internat la Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu unde a ajuns după ce a fost tratat iniţial pentru o formă severă de Covid 19 la alt spital.

Vezi și
  • Bogdan Stanoevici a pierdut lupta cu viața
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

"Noi, cei din linia întâi", "Sania albastră" şi "Secretul lui Nemesis", sunt câteva dintre filmele în care Bogdan Stanoevici a strălucit. Plus sute de alte roluri pe scenele teatrelor. 

Maia Morgenstern: Era un om care se dedica, se dăruia multor activităţi, nu puţine, artistice şi nu numai artistice. 

În ultimii ani, însă, realitatea l-a împins în alt rol. 

"Faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos", asta declara cu doar o lună înainte să fie testat pozitiv cu noul coronavirus. Pe 16 decembrie, viaţa actorului a luat o turnură dramatică. A ajuns la spital în stare gravă şi a fost intubat. 

Bogdan Stanoevici: Intri în spital pentru că eşti suspect de coronavirus şi ieşi îmbolnăvit cu nu ştiu câte infecţii nosocomiale. 

Din păcate, profeţia nefastă s-a împlinit. Bogdan Stanoevici a ajuns la Terapie Intensivă, după ce a contractat o infecţie intraspitalicească. În Ajunul Crăciunului a fost transferat la Institutul Inimii din Capitală. Aici s-a încercat o minune. 

Maia Morgenstern: M-a afectat profund! Îl păstrez în memorie ca pe un om serios, concentrat, un profesionist desăvârşit, un om ce-şi respecta partenerii, îi ajuta, generos şi onest. 

În ultimii ani, Bogdan Stanoevici a ieşit din lumina reflectoarelor şi a păşit în viaţa publică. În 2014, a fost numit ministru pentru Românii de pretutindeni în Guvernul Ponta. 

În 2019, a candidat la alegerile prezidenţiale, iar anul trecut - la Primăria Capitalei. Peste zece zile, Bogdan Stanoevici şi-ar fi sărbătorit ziua de naştere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Colegii de scenă deplâng moartea lui Bogdan Stanoevici. Activist anti-mască, actorul a murit după ce s-a infectat cu coronavirus