Antena Meniu Search
x

Actorul Andrian Locovei, condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol de Judecătoria Oradea. "Actul sexual a fost consimţit"

6 ani de închisoare pentru actorul orădean Andrian Locovei. Bărbatul a fost găsit vinovat de viol de Judecătoria Oradea.

de Redactia Observator

la 24.04.2024, 17:25

Actorul Andrian Locovei, condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol de Judecătoria Oradea. "Actul sexual a fost consimţit" - Facebook

În vara anului 2022, actorul de la Teatrul Regina Maria din Oradea ar fi violat o colegă, în apartamentul ei, după o petrecere. În urma reclamaţiei, actorul a şi fost reţinut, în data de 3 iulie, pentru 24 de ore, iar o zi mai târziu a fost plasat sub control judiciar, cu interdicţia de a se apropia de locuinţa victimei sale.

Şi-a violat colega după o petrecere

Potrivit anchetatorilor, Andrian Locovei şi-ar fi premeditat fapta. În apărarea sa, bărbatul spune că totul a fost consimţit şi a anunțat deja că atacă sentinţa dată de Judecătoria Oradea.

„Actul sexual a fost consimţit, totul a fost consimţit”, iar dosarul este „o porcărie, construit cu tertipuri, psihologi şi fără vreo dovadă că a fost un act sexual forţat". „Acuzaţia este extrem de gravă şi voi face public tot dosarul, la final, ca să arăt toate măgăriile care s-au întâmplat. Sunt obligat să demonstrez opiniei publice, familiei, colegilor, că totul e o minciună. Nu am de ce să mă ascund”, a spus Locovei pentru ebihoreanul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Actorul Andrian Locovei, condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol de Judecătoria Oradea. "Actul sexual a fost consimţit"