Antena Meniu Search
x

Destinul tragic care le-a schimbat viaţa unor copii. Rareş şi Eliza vor să devină poliţişti, ca şi părinţii lor care au pierit acum 5 ani

Acum cinci ani, o misiune banală s-a sfârşit tragic pentru doi poliţişti din Baia Mare. Maşina în care se aflau a fost izbită violent de un TIR.

Vezi și

Acum cinci ani, o misiune banală s-a sfârşit tragic pentru doi poliţişti din Baia Mare. Maşina în care se aflau a fost izbită violent de un TIR, iar în urma impactului, ambii şi-au pierdut viaţa. Îi aşteptau acasă soţiile şi cei doi copii, ambii, de doi ani. O tragedie care avea să le schimbe pentru totdeauna viaţa. Astăzi, în amintirea lor, mamele au îmbrăcat uniforma, iar cei mici, Rareş şi Eliza, sunt decişi să devină, la rândul lor, poliţişti.

Pe Rareş şi Eliza îi leagă mai mult decât o prietenie, chiar un destin. În 2012, o tragedie avea să le schimbe viaţa. Taţii lor, poliţişti, deveneau eroi înainte de vreme. 

De atunci, trăiesc ca o familie, Iar Rareş şi Eliza sunt ca fraţii. 

Chiar dacă sunt doar nişte copii, vor să păstreze amintirea taţilor lor vie şi vor să ducă tradiţia mai departe. 

Rareş avea doar 2 ani şi jumătate când tatăl lui a plecat de tot la datorie. 

RAREŞ

Câteodată visez noaptea. Odată am visat că suntem la mare şi facem surf şi fix când am început, mami m-a trezit dimineaţa la şcoală.

Nimeni nu poate spune în mod sigur dacă Eliza şi Rareş vor deveni poliţişti, dar - în acest moment - dorinţa de a călca pe urmele taţilor lor îi ajută să treacă mai uşor peste faptul că mamele sunt singurele care le-au rămas alături. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Destinul tragic care le-a schimbat viaţa unor copii. Rareş şi Eliza vor să devină poliţişti, ca şi părinţii lor care au pierit acum 5 ani