Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Acuzaţii fără precedent în cazul Caracal: Gheorghe Dincă a fost anunţat că Alexandra a sunat la 112! (Video)

Acuzaţii fără precedent în cazul de la Caracal, făcute de Sorin Ovidiu Bălan. Potrivit jurnalistului, Gheorghe Dincă ar fi fost informat de cineva care avea acces la datele de la 112, precum şi la cele de la starea civilă, că Alexandra a sunat la 112. 

de Veronica Micu

la 09.09.2019 , 12:05

Acuzaţii fără precedent în cazul Caracal: Gheorghe Dincă a fost anunţat că Alexandra a sunat la 112! - Observator.tv / Facebook

Acuzaţii fără precedent în cazul de la Caracal, făcute de Sorin Ovidiu Bălan. Potrivit jurnalistului, Gheorghe Dincă ar fi fost informat de cineva care avea acces la datele de la 112, precum şi la cele de la starea civilă, că Alexandra a sunat la 112. 

Realizatorul TV a făcut dezvăluirea în emisiunea "Ediţie Specială" de la Antena 3.

"Degeaba încearcă să ne prostească, este o șerpărie care trebuie stârpită. Și va fi. În zilele următoare, vor fi niște arestări. Lucrurile încep să se contureze. 

Articolul continuă după reclamă

Tatăl Alexandrei a primit mai multe telefoane. 

Al doilea este dat vineri, 26 iulie, la ora 7 dimineață. O altă voce spune cam același lucruri. Vineri, la Dincă, se desfășura de o oră perchezițiile. Dincă nu putea suna. Cine a sunat?

Acela care a sunat la ora 7, când se făceau percheziţiile, ca și Dincă, a numit-o pe Alexandra, Mihaela. Nimeni nu-i spunea Alexandrei, Mihaela. Am găsit vecini care acum au aflat. De unde știa Dincă, de unde știa a doua voce că Alexandra Măceșanu se mai numește și Mihaela, în condițiile în care fata nu avea buletinul la ea?

Vă spun eu, de la cineva care are acces la datele de stare civilă. Cine are acces? Cel care l-a anunțat pe Dincă că fata a sunat. Dacă luați orele când a vorbit cu domnul Pistol, Dincă cu trei sferturi de oră nu avea cum să ajungă. Dincă a fost anunțat de cineva care are acces și la 112, și la datele de stare civilă", a declarat Sorin Ovidiu Bălan la Antena3.

Gheorghe Dincă, noi declaraţii în faţa procurorilor DIICOT

În urmă cu puţin timp, Gheorghe Dincă a ajuns la IGPR pentru a da din nou declaraţii în faţa procurorilor de la DIICOT.

La finele săptămânii trecute, Dincă a fost audiat ore întregi, pe tema dispariției Luizei Melencu. El le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe tânărăa de 18 ani și mai apoi a ars-o, la fel ca pe Alexandra Măceșanu. 

De asemenea, zilele următoare sunt aşteptate rezultatele IML pentru a vedea cui aparţin fragmentele osoase găsite în curtea lui Gheorghe Dincă şi a se stabilii dacă este sau nu vorba despre o a treia victimă.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Acuzaţii fără precedent în cazul Caracal: Gheorghe Dincă a fost anunţat că Alexandra a sunat la 112! (Video)