Antena Meniu Search
x

Tânărul căruia i-a căzut o macara în cap în Bucureşti, când era la volan, luptă să supravieţuiască

A început ancheta în cazul accidentului teribil care s-a produs ieri în centrul Bucureştiului. Procurorii împreună cu specialiştii în Construcţii verifică dacă macaraua care s-a prăbuşit peste o maşină era asigurată corespunzător.

de Redactia Observator

la 03.11.2019, 21:18

Vezi și

A început ancheta în cazul accidentului teribil care s-a produs ieri în centrul Bucureştiului. Procurorii împreună cu specialiştii în Construcţii verifică dacă macaraua care s-a prăbuşit peste o maşină era asigurată corespunzător. Dosarul conţine acuzaţii grave, în timp ce victima rănită de utilaj este în continuare în spital.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 fac cercetări pentru săvârşirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, distrugere și nerespectarea normelor de securitate în muncă. Sunt vizaţi atât muncitorii care operau macaraua, cât şi societatea la care aceştia erau angajaţi.

Accidentul a avut loc în centrul Capitalei, pe un şantier unde se demola o clădire veche.

Mai multe persoane au fost audiate, însă, până la acest moment, anchetatorii nu ştiu precis cum a căzut  macaraua. Din spusele martorilor, din cauza terenului accidentat pe care se lucra, utilajul s-a înclinat în timp ce ridica o greutate, apoi a căzut peste maşina care circula prin zonă. 

Patru tineri se aflau în autoturism, trei au scăpat cu răni uşoare, dar şoferul a suferit traumatisme grave la cap. A fost supus unei intervenţii chirurgicale complexe, la care au participat mai mulţi neurochirurgi, iar acum se afla internat la Terapie Intensivă, la spitalul Universitar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tânărul căruia i-a căzut o macara în cap în Bucureşti, când era la volan, luptă să supravieţuiască