Antena Meniu Search
x

Acuzaţii grave la Piteşti. Rudele unui tânăr care a murit spun că medicii nu l-au tratat, deşi fusese bătut crunt

Vezi și

De trei ori ar fi mers la spitalul din Piteşti. Abia a patra oară ar fi fost internat, atunci când a şi precizat că este victima unei agresiuni iar stare sa de sănătate se agravase. Bărbatul a murit la scurt timp după ce a fost operat de urgenţă. Rudele cer acum să li se facă dreptate.

Victima, Costin Oprea în vârstă de 39 de ani, a plecat de acasă pe 30 martie, la o petrecere cu prieteni. S-a întors acasă a doua zi, murdar şi cu urme de lovituri pe corp.

Bărbatul ar fi fost abandonat de prieteni pe un drum, la ieşirea din sat, unde nu l-a văzut nimeni. A ajuns acasă abia după opt ore. 

Cu dureri crunte, bărbatul a mers la spital. Le-a spus medicilor că îl doare spatele. Însă familia povesteşte că a fost trimis acasă. A doua zi, bărbatul a chemat ambulanţa şi a ajuns... din nou acasă. Ar fi revenit şi a treia oară la spital, spun rudele. 

CLAUDIU, cumnatul victimei: 

I-au făcut tomograf prima dată la cap. I-au găsit cheag de sânge. Atunci i s-a decoperit relativ la stomac o fisură. 

După trei zile de chinuri, bărbatul a fost internat şi operat de urgenţă. S-a stins pe patul de spital chiar a doua zi de Paşte. Familia sa cere explicaţii medicilor acum.

dr. ALINA MĂRTĂU, UPU Piteşti:

La a patra prezentare, el întradevăr a spus că a fost agresat motiv pentru care au început investigaţiile suplimentare şi a fost internat. Sigur se va face o anchetă.

Procurorii au deschis un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte. La audieri au fost aduşi toţi cei cu care bărbatul a petrecut pentru a elucida cine va fi tras la răspundere. 

MARIUS ȘTEFAN, prim-procuror Parchet de pe lângă Tribunalul Argeş: 

Avem mai multe persoane pe care le bănuim de săvârşirea infracţiunii. Cercetăm şi dacă între acest tratament medical acordat sau neacordat şi decesul victimei există o legătură de cauzalitate. 

Necropsia a scos la iveală faptul că bărbatul a murit din cauza leziunilor interne. La jumătatea lunii martie un caz asemănător s-a petrecut tot în Argeş. Un tânăr a fost aruncat din maşină, chiar de prietenii săi, şi lăsat să moară în plină stradă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Acuzaţii grave la Piteşti. Rudele unui tânăr care a murit spun că medicii nu l-au tratat, deşi fusese bătut crunt