Antena Meniu Search
x

Acvila uriasa in centrul orasului Alba Iulia

O acvila uriasa a poposit, aseara, in centrul orasului Alba Iulia. Nu era in cautare de hrana, ci facea parte din spectacolul unei trupe de acrobati spanioli. Sute de oameni au privit cu cata usurinta putea o tanara sa controleze pasarea gigant, care purta in gheare un acrobat

Vezi și

Tanara luptatoare a ridicat-o pe Sophia, acvila gigant, la sase metri inaltime deasupra publicului. Desi, nu era reala, anvergura de opt metri a aripilor a avut un impact vizual extraordinar asupra sutelor de spectatori, care au privit show-ul cu sufletul la gura.

"Plimbarea" acvilei uriase a inceput din fata fostului Palat al Copiilor din Alba Iulia si s-a incheiat in fata statuii lui Mihai Viteazul. In tot acest timp, ea a purtat in gheare un inel pe care era prins un acrobat.

A fost spectacol in aer, dar si la sol. Aici, acesta a fost asigurat de cinci razboinice ale focului. Artistii spera ca numarul lor de "foc" a alungat gandurile rele ale locuitorilor din Alba Iulia, pe care i-au vizitat zilele acestea pentru prima data.

Este pentru a treia oara cand trupa spaniola "Carros de Foc" ajunge in Romania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Acvila uriasa in centrul orasului Alba Iulia