Antena Meniu Search
x

Adina "Spaima Şoselelor" a mai primit o condamnare de doi ani, pentru conducere fără permis. Are de stat 5 ani după gratii

Adina "Spaima Şoselelor" a mai primit o condamnare de doi ani, pentru conducere fără permis. Are de stat 5 ani după gratii. Adina Gabriela Prisacariu, tânăra care în vara lui 2014 a produs un accident rutier în urma căruia soţul ei a murit, a fost condamnată de Judecătoria Suceava la doi ani de închisoare pentru conducere fără permis. 

Adina "Spaima Şoselelor" a mai primit o condamnare de doi ani, pentru conducere fără permis. Are de stat 5 ani după gratii. Adina Gabriela Prisacariu, tânăra care în vara lui 2014 a produs un accident rutier în urma căruia soţul ei a murit, a fost condamnată de Judecătoria Suceava la doi ani de închisoare pentru conducere fără permis. 

Totodată, magistraţii i-au interzis dreptul de a mai conduce orice maşină timp de doi ani şi şase luni, dar şi dreptul de a comunica cu martorii din dosar. Pedeapsa a fost contopită cu cealaltă condamnare de trei ani şi şase luni primită pentru constituire de grup infracţional organizat, tânăra având în final de executat pedeapsa rezultată de cinci ani şi două luni de detenţie.

Sentinţa nu este definitivă, Adina Gabriela Prisacariu având dreptul să formuleze apel.

Dar acesta nu este singurul proces în care tânăra este judecată. Astfel, în urma accidentului mortal în care i-a murit soţul, tânăra a fost inculpată şi pentru ucidere din culpă, dosarul fiind tot pe rolul Judecătoriei Suceava. Tragedia care a adus-o pe tânără în atenţia poliţiştilor a avut loc pe drumul european E 58, pe 1 august 2014, în Dumbrăveni, la ieşirea spre Botoşani. Atunci, Adina Gabriela Prisacariu conducea un autoturism Mercedes E Classe cu volanul pe dreapta, iar într-o zonă cu linie continuă s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, izbindu-se cu maşina într-o autocisternă. În urma accidentului, soţul tinerei, Dragoş Prisacariu, de 25 de ani, din Dorohoi, a murit pe loc, iar tânăra s-a ales cu răni grave.

Poliţiştii i-au reţinut atunci permisul de conducere, dar Adina Gabriela Prisacariu a continuat să conducă.

La sfârşitul lui 2015, intrarea în oraşul Salcea, într-o curbă deosebit de periculoasă, ea a pierdut controlul asupra volanului, iar maşina a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit într-un parapet de protecţie, după care s-a răsturnat într-un şanţ, accidentul soldându-se cu rănirea şoferiţei şi a altor doi pasageri.

În aprilie 2015, ea a fost surprinsă tot în Suceava conducând deşi avea permisul de conducere suspendat. Atunci, tânăra a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, care au urmărit-o aproape un kilometru şi au încătuşat-o.

Ulterior, ea a fost arestată în urma unei operaţiuni a procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Vrancea pe motiv că ar face parte dintr-o grupare infracţională organizată specializată în traficul cu ţigări. Trimisă în judecată de procurorii DIICOT, ea a fost condamnată definitiv la închisoare cu executare, dar înainte ca sentinţa să rămână definitivă, tânăra a plecat din ţară, fiind localizată în Marea Britanie.

sursa: monitorulbt.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Adina "Spaima Şoselelor" a mai primit o condamnare de doi ani, pentru conducere fără permis. Are de stat 5 ani după gratii