Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Adjunctul Poliției Olt, devastat de moartea fiului său, pe care l-a scos chiar el din mașina distrusă în accident

Adjunctul IPJ Olt, Cristinel Rădoi, a transmis un mesaj sfâșietor, la o zi după înmormântarea fiului lui, mort în accidentul din Negreni, la limita judeţului Olt cu Argeş. ”Nu mi-am dat seama cât de mult este iubit! Pentru mine, ziua de 2 Decembrie nu mai există!”, scrie bărbatul.

de Ana Maria Ghiarasim

la 05.12.2020 , 15:22

Adjunctul Poliției Olt, devastat de moartea fiului său, pe care l-a scos chiar el din mașina distrusă în accident Adjunctul Poliției Olt, devastat de moartea fiului său, pe care l-a scos chiar el din mașina distrusă în accident - Facebook/gazetanoua.ro
  • Marius avea 19 ani şi era campion naţional la tenis.
  • Tânărul a fost scos din mașină chiar de tatăl lui, adjunctul IPJ Olt, până la intervenţia echipajelor de salvare şi pompieri.

Marius Rădoi avea 19 ani și era singur în mașină. Într-o curbă, din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed, maşina a derapat, lovind un cap de pod. Impactul a fost devastator, tânărul fiind găsit inconştient. 

Marius Rădoi, scos din maşină de tatăl lui

Cel care l-a scos din maşină a fost chiar tatăl său, adjunctul IPJ Olt, care se afla într-o misiune şi care a ajuns primul la locul accidentului, împreună cu şeful Serviciului Rutier Olt.

Articolul continuă după reclamă

Comisarul șef Cristian Rădoi participa la o acţiune alături de şeful Serviciului Poliţie Rutieră, Cristian Tiţa, când poliţiştii au primit apelul că un accident rutier s-a petrecut pe drumul naţional DN 65, la Negreni.

Comisarul-șef a fost chiar primul poliţist care a ajuns la locul accidentului lui Marius.

El a fost cel care și-a scos fiul din maşină, până la intervenţia serviciilor de salvare şi pompieri.

Mesajul sfâşietor al adjunctului Poliţiei Olt

Devastat de pierderea fiului său, bărbatul le mulțumește celor care i-au fost alături în aceste zile și scrie, într-un mesaj postat pe Facebook, că abia acum realizează cât de iubit a fost fiul său.

„Bună ziua oameni frumoşi!!! Sunt tatăl lui Marius! Durerea în suflet pe care o am să nu o aibă nimeni, niciodată!!! Nu există cuvinte de preţuire pentru Dumneavoastră, oameni frumoşi, cei care l-aţi cunoscut, aţi fost alături de copilul meu în timpul vieţii, dar şi pentru ultima oară!!! Nu mi-am dat seama cât de mult este iubit!!! Pentru mine ziua de 2 Decembrie nu mai există!!! Doamne, Dumnezeule mare, te rog să ai grijă de MARIUSICĂ, acolo unde l-ai luat, iar mie dă-mi putere ca împreună cu sprijinul moral al dumneavoastră să trec peste cumplita tragedie!!! Doamne, Dumnezeule mare, te rog să faci cumva ca aceste nenorociri să nu mai existe în viaţa nimănui!!! Doamne, odihneşte-l în pace şi linişte, până voi ajunge şi eu...  “, este mesajul comisarului-şef Cristinel Rădoi, adjunctul inspectorului şef al IPJ Olt, postat pe contul de Facebook al tânărului, scrie Adevarul.

Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Adjunctul Poliției Olt, devastat de moartea fiului său, pe care l-a scos chiar el din mașina distrusă în accident