Antena Meniu Search
x

Un adolescent de 19 ani a făcut drifturi cu BMW-ul în centru, în sensul giratoriu, la Drobeta Tr. Severin (video)

Un adolescent de 19 ani a făcut drifturi cu BMW-ul în centru, în sensul giratoriu, la Drobeta Tr. Severin, şi a fost la un pas de moarte. Bolidul de lux şi mulţi cai putere s-a răsturnat şi a rămas suspendat pe plafon.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 20.05.2019, 18:29

Un adolescent de 19 ani a făcut drifturi cu BMW-ul în centru, în sensul giratoriu, la Drobeta Tr. Severin, şi a fost la un pas de moarte. Bolidul de lux şi mulţi cai putere s-a răsturnat şi a rămas suspendat pe plafon.

Distracția era să-l coste viața pe un tânăr de 19 ani din Drobeta Turnu Severin. Conducea cu viteză prin oraș, la volanul unui BMW, iar într-un sens giratoriu n-a mai putut stăpâni mașina și s-a rasturnat. Martorii spun că a încercat să facă drifturi.

În urma accidentului tânărul a fost rănit și a dus la spital pentru îngrijiri medicale.  A fost testat și cu aparatul etilotest, însă rezultzatul a fost negativ.

Bolidul de lux, un BMW seria 5, avea numere provizorii, fiind de foarte scurtă vreme achiziţionat de tânăr.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Un tânăr de 19 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul Revoluţiei, nu a adaptat viteza la ieşirea din sensul giratoriu, de la intersecţia cu str. W. Mărăcineanu, răsturnându-se în afara părţii carosabile. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. A fost transportat la spital pentru investigaţii medicale. De asemenea, a fost întocmit dosar de cercetare penală.", a precizat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Tânărul este cercetat acum, penal, pentru vătămare corporală din culpă. A rămas și pieton, cel puțin, până la finalizarea cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Un adolescent de 19 ani a făcut drifturi cu BMW-ul în centru, în sensul giratoriu, la Drobeta Tr. Severin (video)