Antena Meniu Search
x

Un adolescent băut şi drogat a furat maşina mamei, un VW Touareg, cu care s-a înfipt într-un magazin, la Focşani (Video)

Accident spectaculos în Focşani, duminică dimineaţă. Aflat la volanul mamei sale, un băiat de 16 ani a pierdut controlul volanului şi s-a înfipt cu bolidul într-un magazin aflat la parterul unui bloc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.02.2020, 11:04

Un copil de 16 ani a provocat un teribil accident, la Focșani
Un adolescent beat a furat maşina mamei, un VW Touareg, cu care s-a înfipt într-un magazin, la Focşani. (Video) - ziaruldevrancea.ro

Accident spectaculos în Focşani, duminică dimineaţă. Aflat la volanul mamei sale, un băiat de 16 ani a pierdut controlul volanului şi s-a înfipt cu bolidul într-un magazin aflat la parterul unui bloc.

S-a întâmplat ieri dimineaţă, în jurul orelor 4:30, pe Bulevardul Unirii din Focșani.

După o petrecere, băiatul de 16 ani, băut, s-ar fi oferit să-şi ducă acasă prietenii cu maşina mamei sale, un WV Touareg, care se afla în faţa casei. 

Ceea ce a şi făcut, doar că la întoarcerea spre casă, pe Bulevardul Unirii din Focşani, adolescentul a pierdut controlul volanului, a intrat cu maşina într-un stâlp, apoi s-a înfipt cu bolidul în vitrina unui magazin. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Băiatul şi prietenul lui, prinşi de poliţişti

Atât el, cât şi un prieten care era pe bancheta din dreapta, au fugit de la locul evenimentului, fiind depistaţi câteva ore mai târziu de poliţişti.

Băiatul a fost testat cu alcoolscopul, iar rezultatul a fost de 0,21 mg/l alcool pur în sânge. Mai mult, scrie adevarul.ro, puştiul ar fi consumat şi cannabis.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un adolescent băut şi drogat a furat maşina mamei, un VW Touareg, cu care s-a înfipt într-un magazin, la Focşani (Video)