Antena Meniu Search
x

Adolescent în comă, după ce a căzut într-o piscină, aplecându-se după ochelarii de soare

Un minor în vârstă de 17 ani este în comă, după ce a căzut într-o piscină, aplecându-se după ochelarii de soare, pe care îi scăpase în apă. Tânărul şi-a însoţit un prieten să tundă iarba pe terenul proprietarului piscinăei, care era plecat la mare.

Un minor în vârstă de 17 ani este în comă, după ce a căzut într-o piscină, aplecându-se după ochelarii de soare, pe care îi scăpase în apă.

Tânărul şi-a însoţit un prieten să tundă iarba pe terenul proprietarului piscinăei, care era plecat la mare.

Zgomotul făcut de tânăr când a căzut în apă şi strigătele sale nu au fost auzite de prietenul său, care folosea maşina de tăiat iarba, informează presa locală.

Totuşi, acesta a observat la un moment dat agitaţia apei şi a fugit imediat să vadă ce se întâmplă. El şi-a scos prietenul din apă şi a sunat imediat la 112.

La faţa locului au ajuns mai întâi un echipaj de ambulanţă cu asistent şi un echipaj al Poliţiei Rutiere Flămânzi, cele două echipaje începând imediat manevrele de resuscitare, poliţiştii şi cadrele medicale alternând la masajul cardiac. Ulterior, la faţa locului a fost trimis şi echipajul SMURD cu medic, tânărul fiind resuscitat.

„Pacientul a fost găsit de către echipajul de Ambulanţă tip B în stop cardio-respirator asistolă. S-au început manevrele de resuscitare, ulterior fiind solicitat echipajul de Terapie Intensivă Mobilă. Aceste manevre au fost continuate adecvat cu intubaţie oro-traheală, ulterior pacientul fiind dirijat către Secţia de Pediatrie pentru a i se oferi îngrijirile necesare şi investigaţiile corespunzătoare. Prognosticul este unul rezervat”, a precizat medicul specialist în urgenţe Ramona Elena Guraliuc, şeful UPU-SMURD Botoşani.

Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei, care a deschis o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Adolescent în comă, după ce a căzut într-o piscină, aplecându-se după ochelarii de soare