Antena Meniu Search
x

Adolescent de 14 ani, înjunghiat în plină stradă de un alt copil, în Craiova

Un copil de 14 ani a fost înjunghiat în stradă, în zona Sălii Polivalente din Craiova, de un alt copil, de aceeași vârstă. Agresorul a fugit.

de Redactia Observator

la 20.06.2022, 18:59

Adolescent de 14 ani, înjunghiat în plină stradă de un alt copil, în Craiova - Shutterstock

Potrivit Poliției Dolj, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că, în zona Salii Polivalente, din Craiova, un copil de 14 ani a fost înjunghiat, informează reporterul Observator Cristina Oprea.

Înjunghiat în plină stradă

Polițiștii au stabilit, din primele cercetări, că adolescentul, în timp ce se afla în zona sălii polivalente, din Craiova, ar fi fost înjunghiat de un alt copil, tot de 14 ani, din Craiova, care ulterior a părăsit zona și a plecat într-o direcție necunoscută.

Victimei i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului și ulterior a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate, pentru depistarea persoanei banuite de comiterea faptei, stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Adolescent de 14 ani, înjunghiat în plină stradă de un alt copil, în Craiova