Antena Meniu Search
x

Adolescent de 14 ani, tăiat cu briceagul de un coleg într-o școală din Capitală. Cei doi s-ar fi certat într-o pauză

Caz șocant într-o școală din București. Un adolescent de 14 ani a fost tăiat cu briceagul de un coleg de clasă, după ce aceștia s-ar fi certat într-una dintre pauze. 

de Redactia Observator

la 27.09.2023, 22:37

Adolescent de 14 ani, tăiat cu briceagul de un colev, într-o școală din Capitală. Cei doi s-ar fi certat într-o pauză
Adolescent de 14 ani, tăiat cu briceagul de un colev, într-o școală din Capitală. Cei doi s-ar fi certat într-o pauză - Shutterstock

Incidentul a avut loc la școal Avram Iancu din Capitală, într-o pauză. Între cei doi ar fi pornit un conflict spontan, moment în care adolescentul a scos briceagul și l-a tăiat la mână pe colegul său. Cel care a anunțat poliția despre incident a fost unul din profesori.

Adolescent de 14 ani, tăiat cu briceagul de un coleg

”Azi, Secția 15 a fost sesizată de un profesor de la scoala Avram Iancu, despre faptul că un elev a fost agresat de un coleg. În pauza dintre ore, un elev în vârstă de 14 ani, pe fondul unui conflict spontan cu un alt coleg de clasă, l-a agresat pe acesta din urmă provocându-i o plagă tăiată la nivelul antebrațului mâinii stângi, cu un briceag care îi aparținea”, au transmis polițiștii.

Potrivit primelor informații, agresorul nu era cunoscut ca fiind un elev violent și nici nu a mai fost implicat în scandaluri de acest gen până în acest moment. 

Elevul rănit a fost transportat la Spitalul ”Marie Curie,” fiind necesară sutura plăgii, potrivit surselor ziare.com Polițiștii fac cercetări pentru infracțiunea de lovire a sau alte violențe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Adolescent de 14 ani, tăiat cu briceagul de un coleg într-o școală din Capitală. Cei doi s-ar fi certat într-o pauză