Antena Meniu Search
x

Un adolescent a fost împuşcat cu un pistol cu bile, în cartierul Sălăjan din București

Incident şocant seara trecută pe o stradă din sectorul 3 al Capitalei. Un adolescent de 16 ani a ajuns la spital, după ce a fost împuşcat cu un pistol cu bile de un individ. Chiar dacă erau mai mulţi adolescenţi, de frică, nimeni nu a intervenit. Ba mai mult, victima a fost şi lovită în văzul tuturor. Cei patru tineri bătăuşi s-au făcut apoi nevăzuţi.

de Redactia Observator

la 26.09.2020, 11:15

Vezi și
  • Adolescentul, împușcat cu o armă airsoft
  • Tatăl lui este decis să depună plângere penală

Era trecut de ora 21 când în cartierul Sălăjan din sectorul trei s-a dat alarma. Adolescentul de 16 ani ieşise prin faţa blocului împreună cu sora lui de şapte ani să se plimbe. S-au adunat mai mulţi prieteni de vârsta lor pe o bancă. Spiritele s-au încins însă în momentul în care au apărut patru tineri.

Tatăl băiatului: A venit unu i-a dat cu pumnul, au sărit patru inşi pe el, unu a tras cu pistol cu bile cu aer comprimat. I-a tras pe la carotidă pe aici, pe la gât, pe piept.

Victima a suferit mai multe plăgi, dar a ajuns la spital conştient. Martorii povestesc că după atac, indivizii au luat-o la fugă.

Minorul a fost împuşcat cu un pistol cu bile de un individ, în timp ce prietenii agresorului îl loveau cu pumnii şi picioarele. Acum toţi sunt cercetaţi de poliţie.

Tatăl victimei este decis să depună plângere penală şi a mers şi la IML pentru a scoate un certificat medico-legal. Ba mai mult, spune că agresorul şi prietenii lui încercau să-i ademenească fiul să cumpere droguri.

Tatăl băiatului: Vrea să se afirme, că el e interlop, că el cunoaşte lumea interlopă şi vrea să facă din ei nişte traficanţi, să vândă şi aştia fiind mici nu vor. La unii dintre ei le-a propus, le-a adus şi să fumeze, le-a adus ţigari facute.

Atât agresorul de 19 ani, cât şi prietenii lui au fost prinşi de poliţişti şi duşi la secţia 13 pentru audieri. Se pare că agresorul nu ar fi la prima abatere. În trecut, ar mai fi împuşcat-o şi pe fosta iubită. Armele airsoft nu necesită autorizare şi astfel ajung să fie folosite de oricine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un adolescent a fost împuşcat cu un pistol cu bile, în cartierul Sălăjan din București