Antena Meniu Search
x

Adolescentul care a spulberat trei grupuri de colindători în Bistriţa Năsăud a fost arestat

Adolescentul de 16 ani care a provocat trei accidente şi a ucis o fată de aceeaşi vârstă cu el, după ce a condus băut maşina tatălui său, a fost arestat.

Vezi și

Adolescentul de 16 ani care a provocat trei accidente şi a ucis o fată de aceeaşi vârstă cu el, după ce a condus băut maşina tatălui său, a fost arestat preventiv. La audieri a declarat că nu îşi aduce aminte ce anume s-a întâmplat în acea noapte. Pentru familiile victimelor va fi însă, greu să uite.

La fel de greu îi va fi şi asistentei medicale care a ieşit desculţă din casă pentru a acorda primul ajutor copiilor spulberaţi de băiat.

În câteva minute, Ionuţ Moldovoan a distrus şase vieţi. A condus la un pas de comă alcoolică şi a lovit 3 grupuri de copii. Cristina, o fată de 14 a fost secerată de maşină şi a fost salvată în ultima clipă de o asistentă care locuieşte în zona accidentului. 

Adela Majeri, asistenta martoră la accident: "Sora ei striga dupa ajutor. Am iesit, mi-am luat o cizma in picior, una in mana. Nu pot sa-mi revin, ca fetita a fost foarte grav. Cred ca si acum e foarte grav."

Fata este în stare gravă, dar trăieşte datorită Adelei Majeri. Femeia abia se întorsese acasă când un grupul de copii a fost izibit, chiar în faţa bisericii din localitatea Mureşenii Bârgăului. 

Adela Majeri, asistenta martoră la accident: "Am gasit-o aici, in sant, in stop cardio respirator. Noi am crezut ca e moarta. Dar am zis totusi sa-mi fac datoria si sa incep resuscitarea. Am invatat-o pe mama sa faca respiratie gura la gura si am facut amandoua."

Pentru Larisa Bozga, medicii n-au mai putut face nimic. În ciuda eforutirlor, adolescenta s-a stins la spital

Localnicii se tem că o tragedie se poate repeta în orice clipă. Şapte sate din zonă sunt traversate de drumul naţional 17. Niciunul nu are trotuare.

Astăzi, oamenii au ieşit în stradă, pentru a le cere autorităţilor să remedieze situaţia. 

Adolescentul care a provocat accidentele le-a spus poliţiştilor că nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat vineri noapte. Deşi mulţi pun asta pe seama alcoolului, bunica lui are altă variantă.

Margareta Buta, bunica adolescentului vinovat de tragedie: "E lovit la cap baiatul. Nu e coma alcoolica, ca baiatul e batut. Si-au facut oamenii legea cu mana lor. L-au batut pana l-au bagat dupa aia in masina. Puteau sa-l omoare."

O variantă exclusă de magistraţi, care au decis să-l aresteze preventiv pe adolescent. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Adolescentul care a spulberat trei grupuri de colindători în Bistriţa Năsăud a fost arestat